Formular utilizator verificat

  • Formular utilizator verificat
Verificare utilizator-min

Oferă încredere, devino și tu utilizator verificat!

Pentru ca potentialii cumparatori sau vanzatori sa aiba cat mai multa incredere in tine, iti oferim posibilitatea de a fi Utilizator Verificat. Atunci cand devii utilizator verificat in dreapta titlului fiecarui anunt va aparea o bifa ce confirma acest lucru. Aceasta bifa va fi vizibila tuturor pe pagina anuntului si pe pagina de cautare, astfel ei vor sti ca tu esti un utilizator verificat si iti vor creste sansele sa vinzi mult mai usor. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos:

Te rugam sa completezi adresa de e-mail cu care ti-ai creat cont pe Glomo. Vezi aici adresa ta de e-mail

Ești la un pas de a deveni un Utilizator verificat. Încarcă mai jos o poză în care să apari tu alături de un act de identitate valabil.

Descarcă de aici declarația. După descăcare va trebui să completați numele, data și să o semnați. Apoi încărcați mai jos declarația scanată sau fotografiată.

Prin trimiterea acestui formular declar ca sunt de acord cu Termenii si conditiile si ca S.C. FORGED STUDIO S.R.L sa-mi prelucreze datele cu caracter personal in conformitate cu Politica de confidentialitate.

CAPTCHA image

Acest lucru demonstreaza ca nu esti un robot

Prin completarea formularului de mai sus îți garantăm că datele cu caracter personal trimise catre S.C. FORGED STUDIO S.R.L. nu vor fi utilizate pe alte website-uri, decât pe www.glomo.md. Aceste date nu vor fi dezvăluite sau trimise altor utilizatori sau terțe persoane fizice sau juridice. Toate datele cu caracter personal vor fi codificate și protejate. Sub absolut nicio forma, informațiile din actul de identitate prezentat sau Declarația de consimțământ nu vor putea fi accesate sau vizualizate de terțe persoane.

De ce ar trebui să devii utilizator verificat?

Oferi mai multă încredere

Atunci cand utilizatorii vad ca ai contul verificat, acestia vor avea mai multa incredere in tine si in anunturile publicate pe website.

Anunțuri mai evidențiate

Anunturile unui utilizator verificat sunt mult mai vizibile datorita iconitei albastre ce va fi vizibila langa titlul fiecarui anunt.

Ești mai transparent

Atunci cand iti verifici contul, alti utilizatori vor sti ca nu ai nimic de ascuns si esti dispus sa-ti oferi datele catre Glomo.