Pachete de anunțuri

Pachete de anunturi

Ce trebuie sa faci?

1. Alegi atent pachetul

Alege pachetul de anunturi care se potriveste nevoilor tale sau al afacerii tale.

2. Completezi datele anuntului

Completeaza datele anuntului. Fiecare pachet de anunturi are anumite functii in plus.

3. Publici anuntul

Publica anuntul si plateste pachetul ales (doar in cazul in care ai ales alt pachet decat cel Gratuit).

Află mai jos ce înseamnă fiecare beneficiu

In functie de Pachetul ales de tine beneficiezi de un numar limitat sau nelimitat de anunturi. Acest numar de anunturi este valabil in toate categoriile (Imobiliare, Auto, Locuri de munca, Electronice si electrocasnice, etc.)

 • Pachet de anunturi Gratuit:  Primesti 30 de anunturi gratuite (cu beneficii limitate). Acest tip de pchet poate fi folosit doar o singura data pe un singur cont de utilizator. Dupa epuizarea celor 30 de anunturi, utilizatorul va trebui sa achizitioneze unul din celelalte 2 pachete (Pro sau Business)
 • Pachet de anunturi Pro: Primesti 40 de anunturi (cu beneficii pro). Dupa epuizarea celor 40 de anunturi disponibile in contul tau, poti achizitiona din nou acest pachet sau cel Business sau poti folosi in continuare Pachetul gratuit.
 • Pachet de anunturi Business: Primesti 50 de anunturi (cu beneficii business). Dupa epuizarea celor 50 de anunturi disponibile in contul tau, poti achizitiona din nou acest abonament sau cel Pro sau poti folosi in continuare Abonamentul gratuit.

*ATENTIE! Pachetul de anunturi gratuit poate fi folosit in continuare chiar dacă cumperi unul din celelalte pachete.

Atunci cand un anunt expira il veti putea republica gratuit din pagina [Anunturile mele] apasand pe butonul „Republica” din dreptul fiecarui anunt. Pentru a republica un anunt nu vi se percepe nicio taxa extra., vi se va scadea din numarul de anunturi disponibile.

Exemplu:

 1. Aveti 40 de anunturi disponibile in cont;
 2. Publicati 1 anunt si ramaneti cu 39;
 3. Acel anunt publicat a expirat si il republicati;
 4. In cont ramaneti cu 38 de anunturi disponibile

Dupa publicarea unui anunt, acesta va avea un termen limita in care va fi vizibil pe website. Dupa finalizarea acestui termen, anunturile vor deveni inactive si vor putea fi Sterse sau Republicate din pagina [Anunturile mele]​.

Valabilitatea anunturilor difera in functie de pachetul de anunturi ales:

 • Pachetul de anunturi Gratuit:  14 zile
 • Pachetul de anunturi Pro:  30 zile
 • Pachetul de anunturi Business:  30 zile

Fiecare pachet de anunturi are un numar limitat de imagini ce pot fi incarcate de tine.

 • Pachetul de anunturi Gratuit: 3 imagini
 • Pachetul de anunturi Pro: 6 imagini
 • Pachetul de anunturi Business: 10 imagini

Se accepta doar urmatoarele tipuri de fisiere: JPG si PNG

Fie ca intampini probleme in adaugarea unui anunt pe website sau doresti sa afli mai multe informatii despre serviciile si ofertele noastre, ne poti scrie oricand in chatul live din coltul de jos al websiteului.

Fiecare pachet de anunturi beneficaza de suport tehnic din partea noastra in limita programului de lucru.

Numarul de telefon va fi facut public pe pagina anuntului si persoanele doritoare va vor putea contacta pe acesta.

Acest numar de telefon poate fi doar din Republica Moldova. Pentru numere de telefon din afara tarii va trebui sa cumparati un Pachet de anunturi Pro.

 

Numarul de telefon international va va permite adaugarea unui numar din afara tarii. Acesta va fi facut public pe pagina anuntului si persoanele doritoare va vor putea contacta.

Fiecare pachet de anunturi vine cu un numar limitat de astfel de numere:

 • Pachetul de anunturi Gratuit: Niciun numar
 • Pachetul de anunturi Pro: 1 numar
 • Pachetul de anunturi Business: 2 numere

Pentru ca potentialii cumparatori sau vanzatori sa aiba cat mai multa incredere in tine, iti oferim posibilitatea de a fi Utilizator Verificat. Atunci cand devii utilizator verificat in dreapta titlului fiecarui anunt va aparea o bifa ce confirma acest lucru. Aceasta bifa va fi vizibila tuturor pe pagina anuntului si pe pagina de cautare, astfel ei vor sti ca tu esti un utilizator verificat.

Modalitati prin care poti deveni un utilizator verificat: 

Varianta 1 – Achizitionezi un Pachet de anunturi Pro

Varianta 2 – Achizitionezi un Pachet de anunturi Business

Varianta 3 (gratuit) – Completezi acest formular

Atunci cand vom observa un anunt cu o oferta foarte buna de pret, il vom recomandaAcest lucru inseamna ca pe fiecare anunt recomandat va aparea o iconita „Anunt recomandat”.

Deasemenea, anunturile mai pot deveni Recomandate atunci cand achizitionezi un Pachet de anunturi Pro sau Business.  Aceste pachete beneficiaza automat de adaugarea iconitei „Anunt Recomandat”.

​Daca ai un produs si doresti sa-l prezinti mai bine, iti punem la dispozitie posibilitatea adaugarii unui video in descrierea anuntului de pe YouTube sau Vimeo.

Incarca video-ul tau pe [YouTube] sau [Vimeo], copiaza linkul si adauga-l in anuntul tau.

*Acest beneficiu poate fi folosit doar de utilizatorii care au achizitionat un Pachet de anunturi Pro sau Business.

Pentru ca brand-ul afacerii tale sa fie cat mai vizibil, cu fiecare Pachet de anunturi Business poti adauga logoul companiei tale pe fiecare anunt. Acest lucru creste increderea utilizatorilor sa cumpere de la tine.

Se accepta doar urmatoarele tipuri de fisiere: JPG si PNG

*Acest beneficiu poate fi folosit doar de utilizatorii care au achizitionat un Pachet de anunturi Business.

Stim cat de importante sunt retelele de socializare in ziua de azi, de aceea, aveti posibilitatea sa va introduceti o gama larga de retele sociale pe pagina fiecarui anunt pentru a va spori imaginea brand-ului dvs.

Retele sociale disponibile: Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Snapchat, Tumblr, Reddit, LinkedIn, Pinterest, DeviantArt, VKontakte, Soundcloud + multe altele. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci link-ul catre profilul tau si ele vor aparea publice pe pagina fiecarui anunt postat de tine.

*Acest beneficiu poate fi folosit doar de utilizatorii care au achizitionat un Pachet de anunturi Business.

Dacam esti un magazin online, o firma de servicii sau orice altceva si ai un website, sigur doresti sa-l promovezi ca potentialii cumparatori sa intre sa comande direct de pe el. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci link-ul website-ului tau iar el va aparea public pe pagina fiecarui anunt postat de tine.

*Acest beneficiu poate fi folosit doar de utilizatorii care au achizitionat un Pachet de anunturi Business.

Daca sunteti o firma sau o persoana fizica si doriti ca potentialii clienti sa va contacteze telefonic numai intre anumite ore, introduceti programul de lucru pentru fiecare zi a saptamanii. Odata ce ati introdus programul de lucru acesta va fi vizibil pe pagina anuntului.

*Acest beneficiu poate fi folosit doar de utilizatorii care au achizitionat un Pachet de anunturi Business.