Politica de returnare

Politica de returnare a banilor

S.C. FORGED STUDIO S.R.L. – Politica privind returnarea banilor pe serviciile platite prin intermediul acestei platforme

Ultima actualizare în data de 12 septembrie 2020

Cuprins

1. Cine suntem

2. Returnare bani pentru Anunțuri promovate

3. Returnare bani pentru Pachete de anunțuri

4. Returnare bani pentru Reclame prin bannere

5. Timpul de soluționare a returnării

6. Mentenanță și probleme tehnice

7. Formular de returnare


În această Politică:

Servicii înseamnă orice produse, servicii, conținut, caracteristici, tehnologii sau funcții și toate paginile de internet, aplicațiile și serviciile corespunzătoare pe care vi le oferim.

Platformă înseamnă paginile de internet, aplicațiile mobile, paginile de internet mobile sau alte proprietăți online prin care ne oferim Serviciile.

Anunțuri promovate înseamnă anțurile deja publicate pe aceasta platforma care se pot promova prin achitarea unei taxe. Promovarea anunțurilor înseamnă fixarea lor în primele rânduri de pe pagina fiecarei categorii de anunțuri. Acestor anunțuri li se vor adauga o emblema de anunț „Promovat” care va fi vizibilă tuturor utilizatorilor. Aceste anunțuri promovate pot avea valabilitate atât limitată cat si nelimitată

Pachete de anunțuri înseamnă achitarea unei taxe pentru a li se oferi utilizatorilor un numar fix de anunțuri cu diferite benefcii. Beneficiile difera in funcție de pachetul ales. Aceste pachete de anunțuri pot avea valabilitate atât limitată cat si nelimitată.

Reclame prin bannere înseamnă promovarea anumitor servicii sau produse prin intermediul platformei Glomo de catre utilizatori. Aceste reclame vor fi vizibile tuturor utilizatorilor și vor fi așezate pe multiple pagini de pe acest website.

Momentul plății înseamna momentul in care plata a fost efectuată cu succes pe platforma noastră și beneficiile, serviciile, pachetele, promovările sau reclamele au fost activate în contul tău.


1. Cine suntem

S.C. FORGED STUDIO S.R.L. este un operator de date cu sediul social la adresa Strada 9 Mai , Nr. 31, Scara C, Apartament 22, etaj 6, responsabil de datele dumneavoastră personale. S.C. FORGED STUDIO S.R.L. este compania părinte a entităților juridice FORGED si GLOMO, care vă livrează serviciile în concordanță cu Termenii și Condițiile (denumită în mod colectiv „Glomo” sau „Forged„, „noi„, „nouă” sau „noastre” în această Politică). Persoanele juridice din cadrul grupului FORGED sunt considerate de asemenea operatori de date pentru serviciile locale pe care le oferă. Detaliile noastre de contact se găsesc în secțiunea 13.

Operatorul de date local care prelucrează datele dumneavoastră personale este: S.C. FORGED STUDIO S.R.L.., persoană juridică română cu sediul în Bacau, Strada 9 Mai , Nr. 31, Scara C, Apartament 22, etaj 6, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Bacau sub nr. J04/1841/2017, CUI 38509142, atribut fiscal RO.


2. Returnare bani pentru Anunțuri promovate

2.1 Mai jos îți prezentăm cazurile în care NU poți solicita returnarea banilor pentru unul sau mai multe anunțuri promovate:

 • au trecut mai mult de 12 de ore de la momentul plății sau a promovării anunțului;
 • ai facut mai mult de 3 cereri de returnare a banilor intr-o saptămână și faci abuz de acest lucru;
 • contul tău a fost șters datorită incălcării Termenilor si condițiilor de pe website-ul nostru;
 • anunțul tău a fost șters datorită incălcării Termenilor si condițiilor de pe website-ul nostru;
 • ți-ai șters singur anunțul;
 • echipa Glomo a constatat că încalci regulile publicate în Termeni si condiții.

2.2 În cazul în care nu te afli in situațiile prezentate mai sus, poți solicita returnarea banilor fără probleme si fără nicio explicație. Completează cu atenție formularul de mai jos.


3. Returnare bani pentru Pachete de anunțuri

3.1 Mai jos îți prezentăm cazurile în care NU poți solicita returnarea banilor pentru unul sau mai multe pachete de anunțuri:

 • au trecut mai mult de 48 de ore de la momentul plății sau achiziționării pachetului;
 • ai publicat 1 sau mai multe anunțuri din pachetul sau pachetele achiziționate;
 • ai facut mai mult de 3 cereri de returnare a banilor intr-o saptămână și faci abuz de acest lucru;
 • contul tău a fost șters datorită incălcării Termenilor si condițiilor de pe website-ul nostru;
 • 1 sau mai multe anunțuri publicate au fost șterse datorită incălcării Termenilor si condițiilor de pe website-ul nostru;
 • echipa Glomo a constatat că încalci regulile publicate în Termeni si condiții.

3.2 În cazul în care nu te afli in situațiile prezentate mai sus, poți solicita returnarea banilor fără probleme si fără nicio explicație. Completează cu atenție formularul de mai jos.


4. Returnare bani pentru Reclame prin bannere

4.1 Mai jos îți prezentăm cazurile în care NU poți solicita returnarea banilor pentru acest tip de serviciu:

 • au trecut mai mult de 12 de ore de la momentul plății sau achiziționării serviciului;
 • echipa Glomo a constatat că reclama ta este o fraudă sau încalcă regulile publicate în Termeni si condiții.

4.2 În cazul în care nu te afli in situațiile prezentate mai sus, poți solicita returnarea banilor fără probleme si fără nicio explicație. Completează cu atenție formularul de mai jos.


5. Timpul de soluționare a returnării

5.1 Îcepând din momentul în care ai trimis și completat formularul de retur. echipa noastra va verifica aceasta solicitare și aspectele prevazute la punctele 2.1, 3.1 si 4.1.

5.2 Ne rezervăm dreptul de ați restitui banii în contul tău bancar în maxim 14 zile lucratoare. În cazuri excepționale în care pot apărea probleme tehnice, soluționarea se poate prelungi până la maxim 30 zile, dar nu mai mult.


6. Mentenanță și probleme tehnice

În cazul in care website-ul se află in mentenanță sau este inactiv pentru o perioada nedeterminata de timp datorita unor probleme tehnice, momentul plății se va lua în considerare din momentul în care website-ul este activ și funcțional.


7. Formular de returnare

*Prezentul formular se trimite completat doar în cazul în care doriți contravaloarea serviciilor achiziționate de pe platforma noastră

Page 1 of 3

Date de contact

Te rugam sa completezi adresa de e-mail cu care ti-ai creat cont pe Glomo. Vezi aici adresa ta de e-mail

Serviciul returnat

Acest lucru ne ajuta sa imbunatatim serviciile si produsele noastre.

Datele bancare

În acest cont îți vom transfera banii

CAPTCHA image

Acest lucru demonstreaza ca nu esti un robot

Te-ar putea interesa si…